REBIRTHING  Barcelona

Rebirthing-Breathwork - Respiració conscient i pensament creatiu
Integració de les memories pre i perinatals

CAST
CAT
FRA

wwww.rebirthingbarcelona.es

      QUI SOM?

Dorotea

Vaig néixer a la província de Barcelona, en el 1961.

Interessada des de la infantesa en el coneixement de l'ésser humà, en la seva dimensió metafísica, psicològica i espiritual, vaig anar creixent i experimentant amb diferents mètodes de creixement personal, d'ampliació de la consciència, i de sanació. Llicenciada en Psicologia, especialitat clínica, per la Universitat de Barcelona en1982, m'he dedicat des de llavors plenament al món terapèutic. Durant 13 anys he desenvolupat la meva tasca en el camp de les toxicomanies, treballant en Comunitats Terapèutiques de rehabilitació.

Quan vaig descobrir el Rebirthing, en 1990, vaig sentir que dins meu s'unificaven dos mons, el psicològic-racional i el metafísic-espiritual, i també vaig comprendre que les grans veritats són en veritat simples. Havia trobat el meu camí. Després de la meva formació com a professional amb Ronald Fuchs, Rosa Vazquez, Adolfo Dominguez, Carmen Enguita, entre d'altres, vaig començar a donar sessions individuals i tallers, a organitzar i col·laborar en cursos, formacions i congressos.
Vaig ser
co-organitzadora, en el 2000, del 1er congrés hispà de Respiració conscient, i d'altres trobades en els anys posteriors, a nivell nacional (Trobades Nacionals de Renaixedors), e internacional (Global Inspiration Conference de l’IBF).
La meva passió per aprendre i per estar al servei m'han impulsat a continuar ampliant les meves eines dins de les teràpies alternatives (kinesiología, nutrició endocelular, nova sofrología, constel·lacions familiars...) i, alhora, nodrir-me i contribuir en l'expansió d'altres vies de suport a l'Ésser (ioga, meditació, reiki, danses sagrades, curs de miracles...).
Màster en PNL formada en l'Institut Gestalt i terapeuta d'EMDR formada per l'EMDR Institute, incorporo també aquestes tècniques en la meva consulta. Sóc membre de l'equip de META Escola i col·laboradora a l'Escola de respiració conscient i ment creativa de Manuel Rodriguez i Doia Riera a Girona.
He estat vivint i treballant com a rebirth-terapeuta durant 6 anys a l'Antilles franceses, una experiència deliciosa que m'ha permès desenvolupar mes l'aspecte intuïtiu en la comunicació, i enriquir-me amb una comprensió mes àmplia i global del ésser humà.
.
Robert

Nascut a la Costa Blava en el 1951, vaig viure la meva infantesa en diverses regions de França.
Format com a mestre i diplomat en Lletres, vaig ocupar diverses funcions en l'ensenyament, l'educació especialitzada i la difusió cultural: vaig treballar com docent i educador, per a nens i adolescents amb dificultats, com director, i com formador d'adults, a França, Xile, Veneçuela i a les Antilles.

Agraeixo la meva ex-professió per la riquesa de tot el que m'ha regalat. Amb ella, vaig aprendre el sentit del servei a l'altre, vaig ampliar la meva comprensió de la persona humana i de la seva pique, i vaig tenir la sort de viatjar i descobrir altres cultures, obrint la meva consciencia a d'altres mirades.
Sóc professional de Rebirthing des de 1996. Format amb Viola Edwards, i amb Leonard Orr, he rebut igualment cursos d'altres professionals com Bob Mandel, Patrice Ellequain, Tilke Platteel-Deur, Bo Walström, Wilfried Ehrmann...i vaig col.laborar en la organització de diversos congressos nacionals e internacionals.
El Rebirthing representa en la meva vida un encontre clau, un pas essencial en la senda de la recerca interior. Va ser el inici d'una important etapa de transformació, d'evolució i també d'una altra forma de viure la vida. Aquest camí de creixement, de recerca i formació es va anar aprofundint i enriquint gràcies al treball amb la bioenergètica, la pràctica de la meditació, el tai-txi, el ioga, i aprenentatges en diverses altres tècniques. L'enfocament sistémic de Bert Hellinger, que vaig començar a descobrir en els anys 2000 i, després, la meva formació en Constel.lacions Familiars i Sistèmiques, han sigut per a mi una altra vivència profunda, un altre pas fonamental.
Des del 2008, la meva investigació personal i professional es va centrar de manera mes específica i profunda en la exploració i la integració de les memòries pre i perinatals. Vaig participar en seminaris de Claude Imbert, Michel Odent, Jaap Van der Wal, me'n vaig anar nodrint de nombroses aportacions de la psicologia pre i perinatal, a través de la APPPAH de la qual sóc membre, i - altra experiència clau en el meu camí - em vaig formar amb William Emerson, reconegut pioner i expert en aquest camp.

La meva pràctica s'alimenta d'aquest recorregut i d’aquestes eines, amb l'anhel de poder acompanyar i servir des de la simplicitat, l'amor i el respecte.
Membre de la APPPAH (Association For Prenatal And Perinatal Psychology And Health), i col.laborador de diverses formacions, continuo aprenent, apassionat pel creixement de la persona, per la recerca espiritual, i celebrant la màgia de la vida.
Compartim com a parella la passió pel treball amb la respiració, pel Rebirthing,
per les constel.lacions sistèmiques,
pel camp fascinant de les nostres primeres memories,
i per créixer, aprenent l'un de l'altre i dels altres.

Offerim sessions individuals a Barcelona i en el Maresme i donem tallers i mòduls de formació en diversos llocs de Catalunya i Espanya.