REBIRTHING  Barcelona

Rebirthing-Breathwork - Respiració conscient i pensament creatiu
Integració de les memories pre i perinatals

CAST
CAT
FRA

wwww.rebirthingbarcelona.es

      CONTACTE

Robert i Dorotea
rd@rebirthingbarcelona.es
93 744 32 70 - 93 418 37 00

Dorotea
dorotea@rebirthingbarcelona.es
687 53 20 17

Robert
robert@rebirthingbarcelona.es
661 76 79 73
Si vols prendre contacte amb nosaltres, si necessites més informació, no dubtis a trucar-nos per telèfon o enviar-nos un email.
Ens agradarà informar-te i contestar a les teves preguntes.

I per mantenir-te regularment informat/da sobre les nostres activitats,

Et convidem també a seguir-nos a Facebook!

Política de privacitat i protecció de dades

Ens comprometem a respectar escrupolosament la teva privacitat i a utilitzar les teves dades només per a les finalitats especificades a continuació.

En qualsevol moment podràs modificar les teves dades, o donar-te de baixa de la nostra llista de correu clicant l'enllaç "donar-me de baixa" que figura al final de tots els nostres mailings, o sol.licitant-ho per correu electrònic a:
info@constelacionesbarcelona.es o rd @ rebirthingbarcelona.es

T'informem igualment que a les nostres pàgines web
www.rebirthingbarcelona.es y www.constelacionesbarcelona.es
no utilitzem cookies..


Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

El responsable del tractament de les dades demanades a través dels llocs web  www.rebirthingbarcelona.es i www.constelacionesbarcelona.es es:

Dorotea Martínez Fucci
NIF: 35029332-X
Direcció: Carrer Trullols, 10, 1º/2ª, 08035 - Barcelona

Pots posar-te en contacte, per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privacitat, en les adreces de correu electrònic: info@constelacionesbarcelona.es o rd@rebirthingbarcelona.es

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

Tractarem les dades personals que ens proporciones, amb la finalitat de:

• proporcionar-te informació sobre tallers, productes i serveis relacionats amb les activitats que oferim en el camp del Rebirthing i de les Constel.lacions Sistèmiques i Constel.lacions del Guió Natal.

• enviar-te regularment i amb aquest propòsit un butlletí informatiu, en castellà, (aproximadament 1 butlletí cada 1 o 2 mesos), a través de l'empresa d'email màrqueting "Mailchimp".


Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les teves dades personals es conservaran mentre no demanis la teva baixa. Quan decideixis donar-te de baixa de la nostra llista de correu, seran esborrades dels nostres arxius.

Legitimació: per què tractem les teves dades personals?

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

• La teva sol.licitud de subscripció al nostre butlletí informatiu.

• El teu consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, pots acceptar mitjançant la confirmació que dónes en punxar el botó "Accepto i subscric" .
En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol.licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol.licitada.

• El compliment de les obligacions legals, en particular les derivades del Reglament General sobre la Protecció de Dades (RGPD) publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea el 4 de maig de 2016, i les derivades del Reial Decret 1720/2001 de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal.


Destinataris: A qui van dirigits les teves dades?

Les dades personals que ens proporciones al teu formulari de subscripció són tractades amb absoluta privacitat i exclusivament per a l'enviament de les nostres comunicacions. No es comunicaran a cap tercer (excepte en cas d'obligació legal). 

Aquestes dades són registrats en una llista, guardada en Mailchimp (The Rocket Science Group Llc d/b/a MailChimp), amb domicili social 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA, que proporciona els serveis de CRM per la gestió de contactes i clients, així com la creació de campanyes de email màrqueting. 

Pots consultar la política de privacitat de Mailchimp a través d'aquest enllaç: https://mailchimp.com/legal/privacy/. Si vols contactar amb ells, pots escriure a: privacy@mailchimp.com 

MailChimp participa i ha certificat el seu compliment amb el marc de l'acord entre EUA i la Unió Europea denominat Privacy Shield. S'ha compromès a sotmetre tota la informació personal rebuda de països membres de la Unió Europea als principis derivats del Privacy Shield.


Quins són els teus drets? 

En haver-nos proporcionat les teves dades personals, tens tot el dret a tenir confirmació que estem tractant aquestes dades amb seguretat.
En concret, pots exercitar els drets següents:


tenir accés a les teves dades personals (pots en qualsevol moment sol.licitar còpia de la teva informació personal registrada a la nostra base de dades)

demanar la rectificació de les teves dades

demanar la supressió de les teves dades: quan tu ho desitgis pots sol.licitar que esborrem les teves dades personals. Aquests seran eliminats de la nostra base de dades.
 
obtenir la limitació del tractament de les teves dades, (en casos eventuals d'inexactitud, il.licitud, oposició o reclamació); en aquesta circumstància les conservarem únicament per a l'exercici o la defensa de reclamacionss.

oposar-te al tractament de les teves dades: en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, si no estàs d'acord amb l'ús que estiguem donant a les teves dades personals podràs exercir aquest dret. Deixarem de tractar les teves dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

portabilitat de les teves dades: en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs sol.licitar el lliurament de les teves dades personals a una determinada empresa.

Podràs exercir aquests drets dirigint una comunicació a l'adreça postal i / o de correu electrònic que es fa constar en el 1er apartat "Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?" que figura a l'inici d'aquestes condicions. 

A més, en cas que s'hagi vulnerat qualsevol dels teus drets, tens
dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD),
al C / Jorge Juan, 6, 28001-Madrid o a través de la seu electrònica de l'AEPD: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web
/.      ENLLAÇOS D'INTERÈS


LES NOSTRES ALTRES PÀGINAS A LA WEB

"Constelaciones Barcelona", dedicada al nostre treball de const.lelacions i a les Constel.lacions del Guió Natal
: http://www.constelacionesbarcelona.es
"Constelaciones y Rebirthing Barcelona", la nostre pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/constelrebirth


REBIRTHING - BREATHWORK

Algunes escoles i centres
de Rebirthing a Catalunya i Espanya

Formación en Re-nacimiento (Girona):
http://www.adscentre.org/index.php/es/formacionrenacimiento
Escuela Canaria de Respiración (Canarias): http://www.escueladerespiracion.com
Escuela de Bilbao - Vicente Dominguez (País Vasco): http://www.vicenteds.com/vicenteds.com/Home.html
Escuela de Renacimiento - María Luisa Becerra (Barcelona): http://www.marialuisabecerra.com/escuela-de-renacimiento

Alguns enllaços internacionals

Leonard Orr (fundador del Rebirthing): http://www.leonardorr.com
Rebirthing-Breathwork International: https://rebirthingbreathwork.com
Bob Mandel: http://www.bobmandel.com
I.B.F. (International Breathwork Foundation): http://www.ibfnetwork.com

EL PERÍODE PRE I PERINATAL

Associació de Psicologia Pre I Perinatal APPPAH (Association For Prenatal And Perinatal Psychology And Health): <https://birthpsychology.com
"Primal hearth research", una base de dades científics sobre el període primal, creada pel Dr. Michel Odent: http://www.primalhealthresearch.com
"La Vida Intrauterina", un excel.lent blog de Lidia Estany!!: http://lavidaintrauterina.blogspot.com.es